Oddsen

Dette gjør jeg hjemmefra på nett og det er veldig enkelt, så slipper man å stå i kø på butikken om man skulle ha det travelt en dag. Da er det bare å logge inne hjemme fra og tippe på de kampene man ønsker og sette seg ned i sofaen å kose seg med kampen! I det siste har jeg begynt å tippe på norske kamper, noe jeg ikke har gjort så mye av tidligere. Føler det på en måte blir litt galt og ikke følge med på norsk fotball når jeg er over gjennomsnittet interessert i fotball! Når Jeg ikke er opptatt med fotballkamper bruker jeg denne siden som underholdning; låne-15000.no kanskje du også finner noe underholdene!

Glad i fotball

Jeg er veldig glad i fotball og for å gjøre dette enda mer interessant bruker jeg å spille på oddsen når det er gode kamper som går. Da spiller jeg på de aller fleste kampene som er verd å nevne, engelsk, spansk, italiensk og tysk fotball er det det går i. I det siste har ikke flaksen vert helt på min side, med trangen for å spille på yndlingsklubben sin er det ikke alltid man vinner. Men jeg spiller ikke for å vinne penger, jeg holder meg til lave summer bare for å gjøre kampene litt mer spennende.

Musikkfestival

Musikk betyr mye for meg, spesielt dance musikk. Jeg hører veldig mye på denne typen musikk når jeg trener fordi den gir meg litt ekstra energi og motivasjon. Jeg har ikke vert på noen stor musikk festival før så da tenkte jeg å gjøre noe med det. I fjor var jeg på Ultra Music Festival i Kroatia og det var noe av det beste jeg har gitt meg ut på! Sammen med 70 000 andre storkoset jeg meg med musikk fra verdens beste dj’s, dette var en fantastisk opplevelse som ga meg minner jeg blir å bære med meg hele livet. Og i år det det duket for nok en festival, samme arrangører på samme plass!

Gleder meg veldigt!

Dette er noe jeg gleder meg veldig til, bare det å være på et sånt arrangement er nesten ubeskrivelig og må bare oppleves. Det er en atmosfære du ikke finner noen som helst sted og menneskene rundt deg har alle en ting til felles og det er å ha det gøy og nyte musikken! Og det blir nok minst like bra i år som det var i fjor! Liker du også musikkfestivaler vil jeg anbefale denne siden; http://www.eidsfossfestivalen.no

Fotballproff

Drømmen om å bli fotballstjerne er noe de fleste smågutter hadde, og jeg er ingen unntak. Flere timer hver eneste dag ble tilbragt på løkka og på stadion. Jeg kunne spille til krampen tok meg og hadde ikke mamma kommet og hentet meg til middag ville det ikke blitt noen middag på meg. Spilte på et fotball lag med faste treninger i uken, dette var selvsagt ikke nok. Var det ikke trening den dagen sto jeg for egentrening. Når jeg ble eldre ble det også flere treninger i uken med laget og ting ble mer seriøst og presset ble større, nå var det ikke lenger bare lek og moro.

Et mål i livet, fotballproff!

Nåløyet man skal igjennom er mikroskopisk og dette satt langt inne hos meg, for jeg hadde bare et mål i livet og det var å bli fotballproff! Men etter hvert som tiden gikk innså jeg det mer og mer, jeg kom nok aldri til å kunne leve av å spille fotball. Den dag i dag er fotballinteressen der fremdeles men nå er det fotballkamper på tv som gjelder, men drømmen vil nok alltid være der! Når det ikke er noe fotball å se på tar jeg meg ofte turen innom denne siden; mikrolån-direkte.no ta deg en kikk du også!

Shopping på nettet

I det siste så har jeg blitt helt hektet på å shoppe på nettet. Tidligere var jeg litt skeptisk til dette ettersom jeg tenkte at det var slitsomt dersom ting ikke passet som det skulle. Jeg har nå lagt denne frykten fra meg ettersom de fleste lar deg sende tilbake gratis dersom det ikke skulle passe. Det er selvfølgelig noe som er lettere å handle på nettet som sko smykker og lignende. Det er ikke så stor sannsynlighet for at det ikke skal passe. Når det kommer til klær så er det mange nettbutikker som har lagt inn hvilke mål man bør ha for å passe inn i de forskjellige størrelsene og det gjør det jo ganske mye mer enkelt.

Ofte billigere å handle på nett

Det er ofte billigere å handle på nettet også. Dersom man skal kjøpe vesker og andre ting som normalt er ganske dyrt i butikken så kan du være heldig og få et kupp på nett. Jeg har lært meg til å alltid sjekke på nettet før jeg kjøper ii en butikk. Jeg er ikke så glad å gå i butikker heller. Det kan bli utrolig slitsomt å vandre i flokk med en hel gjeng med andre jenter som vil ha det samme som deg kanskje. Det er rett og slett nettbutikker som er min nye greie og jeg kommer nok til å handle mye på nett fremover.