Mange å velge blant

Det er mange å velge blant når man skal velge det beste målet til Andy Cole. Et populært valg er sikkert scoringen mot Juventus i Champions League semifinalen i 1999. En annen åpenbar kandidat må være chippen han sikret oss seriegullet med, hjemme mot Tottenham i samme sesong. Og hvem kan glemme markkryperen han satte i hjørnet på første touch, borte mot Newcastle i 1997? Men for meg er Coles beste mål headingen borte mot Sunderland i FA Cupen i 1996. Cole hadde nylig kommet til United fra Sunderlands verste fiende – Newcastle. Han hadde ikke hatt en god start på karrieren i United, og Sunderland fansen – på lagets gamle, nedslitte hjemmebane, Roker Park – buet Cole og brukte hele kampen på å skjelle ham ut.

Svakere spiller

En svakere spiller vill ha blitt psyket ut, men ikke Cole. I ekstraomgangene kommer et hardt innlegg fra venstre. Målmaskinen Cole hopper minst fire meter til værs, lener seg to meter tilbake, og header ballen i nota med kraften til en sjøforsvarskanon. Det var øyeblikket han ble en ekte United spiller, og kastet av seg noe av usikkerheten som hadde preget hans første måneder i kluben

SovnJeg kan sove hvor som helst og når som helst. Jeg sovnet stående på oppstilling en gang. I følge min mann er det en gave. Han får aldri sove så fremt det er i sengen. Noen ganger mistenker han meg for å ha narkolepsi. Narkolepsi er en nevrologisk tilstand som karakteriseres av plutselige og ukontrollerbare søvnanfall og påtrengende søvnighet på dagtid. Særlig påtrengende søvnighet på dagtid lider jeg av. Spesielt om jeg er på undervisning, om jeg lytter til lydbok, mannen snakke, eller jeg sitter i et kjøretøy enten på bakken eller luften, jeg sovner. Nå er vel ikke dette helt unormalt, da alt dette er stillesittende aktiviteter. Å holde seg våken er derimot verre, jeg prøver å notere, men sovner mens jeg skriver.

Går mens jag hører lydbok

Jeg går mens jeg hører lydbok, men detter ut av boken stadig vekk for stemmen er så monoton. Med en gang mannen åpner munnen klarer jeg ikke holde meg våken lenger. Jeg gjesper og sovner. På tur i kjøretøy er det vanskelig uansett, om det er jeg som kjører eller sitter på. Da må jeg ha hodet ut av vinduet, og skrike, synge og noen ganger klype meg selv, for å holde meg våken. Har vært på nettet og kom over siden http://forbrukslån-lav-rente.no, så nå skal jeg å på «Hold deg våken kurs».