Fotballproff

Drømmen om å bli fotballstjerne er noe de fleste smågutter hadde, og jeg er ingen unntak. Flere timer hver eneste dag ble tilbragt på løkka og på stadion. Jeg kunne spille til krampen tok meg og hadde ikke mamma kommet og hentet meg til middag ville det ikke blitt noen middag på meg. Spilte på et fotball lag med faste treninger i uken, dette var selvsagt ikke nok. Var det ikke trening den dagen sto jeg for egentrening. Når jeg ble eldre ble det også flere treninger i uken med laget og ting ble mer seriøst og presset ble større, nå var det ikke lenger bare lek og moro.

Et mål i livet, fotballproff!

Nåløyet man skal igjennom er mikroskopisk og dette satt langt inne hos meg, for jeg hadde bare et mål i livet og det var å bli fotballproff! Men etter hvert som tiden gikk innså jeg det mer og mer, jeg kom nok aldri til å kunne leve av å spille fotball. Den dag i dag er fotballinteressen der fremdeles men nå er det fotballkamper på tv som gjelder, men drømmen vil nok alltid være der! Når det ikke er noe fotball å se på tar jeg meg ofte turen innom denne siden; mikrolån-direkte.no ta deg en kikk du også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>