Musikkfestival

Musikk betyr mye for meg, spesielt dance musikk. Jeg hører veldig mye på denne typen musikk når jeg trener fordi den gir meg litt ekstra energi og motivasjon. Jeg har ikke vert på noen stor musikk festival før så da tenkte jeg å gjøre noe med det. I fjor var jeg på Ultra Music Festival i Kroatia og det var noe av det beste jeg har gitt meg ut på! Sammen med 70 000 andre storkoset jeg meg med musikk fra verdens beste dj’s, dette var en fantastisk opplevelse som ga meg minner jeg blir å bære med meg hele livet. Og i år det det duket for nok en festival, samme arrangører på samme plass!

Gleder meg veldigt!

Dette er noe jeg gleder meg veldig til, bare det å være på et sånt arrangement er nesten ubeskrivelig og må bare oppleves. Det er en atmosfære du ikke finner noen som helst sted og menneskene rundt deg har alle en ting til felles og det er å ha det gøy og nyte musikken! Og det blir nok minst like bra i år som det var i fjor! Liker du også musikkfestivaler vil jeg anbefale denne siden; http://www.eidsfossfestivalen.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>