Oddsen

Dette gjør jeg hjemmefra på nett og det er veldig enkelt, så slipper man å stå i kø på butikken om man skulle ha det travelt en dag. Da er det bare å logge inne hjemme fra og tippe på de kampene man ønsker og sette seg ned i sofaen å kose seg med kampen! I det siste har jeg begynt å tippe på norske kamper, noe jeg ikke har gjort så mye av tidligere. Føler det på en måte blir litt galt og ikke følge med på norsk fotball når jeg er over gjennomsnittet interessert i fotball! Når Jeg ikke er opptatt med fotballkamper bruker jeg denne siden som underholdning; låne-15000.no kanskje du også finner noe underholdene!

Glad i fotball

Jeg er veldig glad i fotball og for å gjøre dette enda mer interessant bruker jeg å spille på oddsen når det er gode kamper som går. Da spiller jeg på de aller fleste kampene som er verd å nevne, engelsk, spansk, italiensk og tysk fotball er det det går i. I det siste har ikke flaksen vert helt på min side, med trangen for å spille på yndlingsklubben sin er det ikke alltid man vinner. Men jeg spiller ikke for å vinne penger, jeg holder meg til lave summer bare for å gjøre kampene litt mer spennende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>