SovnJeg kan sove hvor som helst og når som helst. Jeg sovnet stående på oppstilling en gang. I følge min mann er det en gave. Han får aldri sove så fremt det er i sengen. Noen ganger mistenker han meg for å ha narkolepsi. Narkolepsi er en nevrologisk tilstand som karakteriseres av plutselige og ukontrollerbare søvnanfall og påtrengende søvnighet på dagtid. Særlig påtrengende søvnighet på dagtid lider jeg av. Spesielt om jeg er på undervisning, om jeg lytter til lydbok, mannen snakke, eller jeg sitter i et kjøretøy enten på bakken eller luften, jeg sovner. Nå er vel ikke dette helt unormalt, da alt dette er stillesittende aktiviteter. Å holde seg våken er derimot verre, jeg prøver å notere, men sovner mens jeg skriver.

Går mens jag hører lydbok

Jeg går mens jeg hører lydbok, men detter ut av boken stadig vekk for stemmen er så monoton. Med en gang mannen åpner munnen klarer jeg ikke holde meg våken lenger. Jeg gjesper og sovner. På tur i kjøretøy er det vanskelig uansett, om det er jeg som kjører eller sitter på. Da må jeg ha hodet ut av vinduet, og skrike, synge og noen ganger klype meg selv, for å holde meg våken. Har vært på nettet og kom over siden http://forbrukslån-lav-rente.no, så nå skal jeg å på «Hold deg våken kurs».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>