Jeg må drikke mer vann

Hei folkens! De sier at man skal drikke bøttevis med vann hver dag for å holde kroppen mest mulig oppegående. Jeg tror at jeg akkurat på dette området scorer relativt lavt. Jeg er som regel nemlig alt for sløv når det kommer til vanndrikking. Det smaker ingenting, og om man skal følge enkelte anbefalninger så må man helle innpå selv om man ikke er tørst til og med. Jeg hater å drikke vann hvis jeg ikke er det minste tørst.

Men det er det beste man kan drikke i hele verden om man er tørst. Rart det der altså. Vel, kanskje ikke egentlig. I og med at vann er lik liv. Men i hvert fall. Nok om det. Jeg tenkte å dele en liten sak med dere som er ute etter lån (slik som meg selv). Hvis du vil vite mer, kan du lese mer om det her. Det kan være fint å få en oversikt over forskjellige aktører om du vurderer å ta opp lån! Husk å skrive nedbetalingsplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>